Bábelőadás – turné a XIV. Hargitai Megyenapokon

Hargita megye

2018.05.14 12:00

2018.05.17 14:00

Kulturális

2018-05-11 13:12

Hargita Megye Tanácsa és a Hargita Megyei Hagyományőrzési Forrásközpont közös szervezésében május 14-17. között a XIV. Hargitai Megyenapok programsorozatában Demeter Ferenc és Vincze László bemutatják Mátyás király és a kolozsvári bíró című bábelőadást nyolc Hargita megyei településen. A program azzal a céllal szerveződik, hogy Hargita megye óvodás, iskolás, szociálisan rászoruló, a kulturális centrumoktól távolabb élő gyermekei is részesüljenek az idei Hargitai Megyenapok hetében számukra igencsak értékes programkínálatban, emberközeli élmények alapján ismerhessék meg Mátyás király és a kolozsvári bíróról szóló történetet.

Részletes program:

Május 14., hétfő:         12.00 óra: Tibódi Általános Iskola

Május 15., kedd:         10.00 óra: Lázárfalvi Általános Iskola

                                    12.00 óra: Csíkkozmási Dr. Boga Alajos Általános Iskola

                                    17.00 óra: Belvárosi Unitárius Egyházközség – Kriza János Szeretetotthon, Székelyudvarhely

Május 16., szerda:       10.00 óra: Gyergyótölgyesi Általános Iskola

                                    12.00 óra: Borszéki kultúrotthon

 

Május 17., csütörtök:  11.00 óra: Kisgalambfalvi kultúrotthon

                                    13.00 óra: Székelykeresztúri Berde Mózes Unitárius Gimnázium

 

A XIV. Hargitai Megyenapok bábelőadás turnéja szervezésének partnerei: Tibódi Általános Iskola, Ülkei Általános Iskola, Székelyfancsali Általános Iskola, Lázárfalvi Általános Iskola, Dr. Boga Alajos Általános Iskola – Csíkkozmás, Belvárosi Unitárius Egyházközség – Kriza János Szeretetotthon – Székelyudvarhely, Soha Ne Add Fel Egyesület – Székelyudvarhely, Gyergyótölgyesi Általános Iskola, Zimmethausen Szakliceum – Borszék, Nagygalambfalvi Általános Iskola, Vékás Domokos Általános Iskola – Kisgalambfalva, Berde Mózes Unitárius Gimnázium – Székelykeresztúr

 

Szeretettel várjuk a gyermekeket, pedagógusokat, szülőket és a nevelőket a XIV. Hargitai Megyenapok Bábelőadás – turnéjára! A belépés díjtalan.

Hagyomány © 2010 - 2018 Minden jog fenntartva. Fejlesztő: Maxweb