Skip to main content

Mai, 2023

19may10:0015:00Concurs de cântece populare pentru elevi la Atid

Vezi mai multe

Detalii

Pe data de 19 mai, vineri, începând cu orele 10 se organizează la Atid, în căminul cultural concursul de cântece populare pentru elevii din școlile din zonă, din Eliseni, Porumbenii Mari, Avrămești, Goagiu, precum și din toate localitățile comunei Atid: Inlăceni, Șiclod, Cușmed, Crișeni, respectiv Atid. Organizatorii evenimentului sunt Școala Generală Jósika Miklós din Atid, Asociaţia pentru Copii din Comuna Atid în parteneriat cu Consiliul Județean Harghita și Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Harghita. Sunt invitați reprezentanții școlilor din zonă. Concurenții vor apăra pe scenă pe categorii de vârstă, după care vor fi premiați cei mai buni.

În cursul zilei formația de dans popular și grupul instrumentiștilor din Școala Generală Jósika Miklós din Atid vor prezenta program cultural. Intrarea este liberă.

 

Data

(Vineri) 10:00 - 15:00

Locul

Atid, Casa de Cultură

Organizator

Școala Generală Jósika Miklós din Atid, Asociaţia pentru Copii din Comuna Atid, parteneri: Consiliul Județean Harghita, Centrul Judeţean pentru Conservarea şi Promovarea Culturii Tradiţionale Harghita

X